Stem Cells for Hope
April 19, 2018, 09:53:04 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Website   Home   Help Search Login Register Contact Us  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Vans Gifts Us A "Floral" Bouquet on the Slip-On  (Read 126 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Firew1985
Newbie
*
Posts: 7


Topic starter

View Profile
« on: July 13, 2017, 02:26:21 AM »

Når du ser Barney er opført som en samarbejdspartner, bør du vide at forvente intet mindre end luksuriøs kvalitet. De har lavet sammen med Vans til at producere et par par sneakers, og resultatet er virkelig værd at bære begge mærker. vans old skool og Vans Sk8-Hi er de to sko, der kommer som følge af foreningen, og de har Popped op ser så plysj som nogensinde. Begge modeller dyppes i det fineste læder, der kan forestilles med tonal ruskind. En hvid ydersål og voksede bomuldssnip  udseendet godt, hvilket gør disse sparke super behagelige.


Vans kobler sammen med en anden Californien enhed for sit seneste vans u sk8-hi samarbejde, denne gang tapping L.A. beklædning mærke Enfants Riches Déprimés. Resultatet er et design, der kanaliserer den oprørske etos af Enfants Riches Déprimés med et DIY look. The blacked out canvas Vans Sk8-Hi dons brudte sætninger sammen med et sort og hvidt billede af et ansigt der dækker den højre tunge. Venstre og højre sko i parret adskiller sig i deres dekorationer, men holder fast i den sort og hvide palette, som normalt anvendes af Enfants Riches Déprimés.


Efter Old Skool og Authentic er den næste Vans-model, der får platformbehandling, den  vans  slip on Ved at tage den lette sommersko til det næste niveau, gør skate-mærket det lakløse design med en tyk gummisål. Konstrueret med robuste lærredsoverdele er lav-topsilhouetten tilgængelig i Vans 'underskrift-checkerboardudskrivning samt en almindelig sort farvelægning. Rul gennem oven for at se nærmere på begge par. Ved $ 55 USD kan du nu købe Slip-On-platformen online og i butikken på udvalgte Vans-forhandlere.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines | Sitemap Valid XHTML 1.0! Valid CSS!